Poze Anca Serea insarcinata - biografia unei "vedete"

Este sau nu este Anca Serea vedeta?

Faptul ca Anca Serea este sotia lui Adi Sana si prezentatoare de stiri la Prima TV, ii confera statutul de vedeta?

Dar sa lasam aceste cugetari filozofice fara finalitate mondena, si sa anuntam ultima stire despre Anca Serea si Adi Sana.

Anca Serea, iubita lui Adi Sana, e gravida în sapte luni: "Va fi baietel..."

De aproape un an, Adi Sîna (34 ani) si Anca Serea (30 ani) formeaza un cuplu, iar la sfârsitul lui 2011 au recunoscut ca vor sa-si oficializeze iubirea.

Primele fotografii cu Anca Serea insarcinata au fost publicate in Revista SPY.

Demn de mentionat este faptu ca stirista Prima TV, Anca Serea, în vârsta de 29 de ani, mai are doi copii: pe David (9 ani) si pe Sarah ( 4 ani).

Anca a fost casatorita in trecut, dar sotul ei a murit in urma aproape doi ani, fiind bolnav de leucemie.

biografie anca serea blog vedete

Biografie Anca Serea zi de nastere 2 februarie 1981

Anca Serea s-a remarcat pe prima coperta a revistei Cosmopolitan Romania, fiind si imaginea campaniei de lansare a celebrei reviste in Romania. Anca Serea a fost imaginea mai multor brand-uri internationale, precum Head & Shoulders, Alix Avien sau Elite.

Cariera în modelling a început-o în anul 1999, datorita fratelui ei care a santajat-o ca nu-i mai da bani de buzunar daca nu participa la concursul "Elite Model Look", pe care l-a si câstigat.

Anca a absolvit Facultatea de Management si Administratie Publica, dar a fost fascinata înca din studentie de lumea audiovizualului. Ea a cochetat cu televiziunea, aparând la "Surprize, surprize" în rolul îngerasului care facea surprize oamenilor din întreaga tara.

Anca Serea a jucat la Teatrul National în piesa "Sangre ardiente", montata de Liza Panait si Beatrice Rancea, si pregateste o alta aparitie în piesa "Viata Mariei Tanase".