Oana Pellea, fiica regretatului Amza Pellea la ceas aniversar

"Cind scrii un jurnal pe care te-ai hotarit sa-l faci public si crezi ca el nu va interesa pe nimeni, ai senzatia ca scrii, de fapt, doar pentru tine. Si chiar asa e.

Iti face bine sa-ti vezi si material gandurile. E ca si cand te parasesc si intra in alta realitate. E ca si cand eliberezi niste pasari din cusca, si ele isi iau zborul. Pe cine vor intalni ele in drumul lor?

Nu mai e treaba ta. Vor intalni pe cine trebuie sa intalneasca... Dar sentimentul de a le elibera, e ca si cum ai trage o gura de aer curat si tare. Ii face bine omului sa gandeasca si sa scrie."- OANA PELLEA

La multi ani, Oana Pellea! Miine. schimi prefixul si uite, nu o sa spun citi ani faci. Spun doar ca ma alatur persoanelor care sunt indragostite de teatru si care am toata admiratia pentru tine.

Oana Pellea este o actrita formidabila, laureata a unor premii de prestigiu. A jucat cu placere atit in piese de teatru cit si in filme. Si-a intregit seria preocuparilor si cu scrisul.

A scris un jurnal intitulat: OANA PELLEA- JURNAL- 2003-2009.

Un jurnal care face bine dupa cum spunea Ioana Pavelescu. Oana Pellea ramasa fara parinti, a traversat perioade grele si m-am tot gandit cum a reusit.

Citind-ui jurnalul am gasit macar in parte raspunsul. Credinta in Dumnezeu a ajutat-o pe Oana. Dar si forta extraordinara pe care o are. Forta si tenacitatea mostenite de la marele Amza si sensibilitatea de la mama-Domnica.

Oana Pellea are o sensibilitate a firului de iarba care doare cand te taie. Oana iubeste oamenii si animalele. Oana iubeste cu patima arta. pictura si e pasionata de fotografie si arhitectura.

Oana nu s-a impaunat niciodata cu succesle ei cu toate ca ar avea de ce. Oana Pellea  este deja in galeria actritelor din Romania.

A marilor actrite a generatiei tinere, dupa cum vedeti, actorii de aur se cam grabesc sa plece. Oana Pellea ne face atit de bine scrisul tau, Oana vrem sa te vedem jucand! Unde esti Oana?

La multi ani, Oana Pellea!

Avem atata nevoie de oameni ca tine! Oana esti frumoasa si talentata! Faci parte din galeria frumusetilor care nu imbatrinesc odata cu trecerea anilor. Eu una te vad mereu cum aratai la spectacolul de absolvire in BUNA SEARA DOMNULE WILDE! Alaturi de Razvan Popa, Adrian Paduraru, Carmen Tanase-Flacarica- Claudiu Istodor sotul la vremea respectiva a Maiei Morgenstern, si multi altii.
Cit de rar intalnesti o femeie care emana tinerete, mister, talent.

Bravo, Oana Pellea! Sunt multi oameni care te apreciaza!


Oana Pellea vocea umana - youtube.com
MAI POTI CITI