Necazuri in Paradis pentru Andreea Banica? Andreea doreste sa revina in atentie

Pai cum dragilor, nu ne spunea Andreea Banica cum s-a distrat ea dupa un an intreg obositor  la ski in Austria?

Ne spunea. O fi zapada si ger la noi. dar chiar nu ai gasit nimic mai interesant draga ANDREEA BANICA ?

Pai cum sa te dai tu in spectacol de fata cu sotiorul marele sarmant de impresar Lucian MITREA?Andreea Banica a cam sarit calul si s-a cam zbenguit cu barbatii la ultimul sau concert din Bucuresti.

A dansat si s-a unduuit Andreea noastra de l-a scos din minti pe domnul sotior. Se spune ca enervat de show-ul de prost gust ,spunem si noi, Lucian Mitrea  a infascat o pe Andreea si repejor calea spre casa.

Bine ca nu a si pocnit-o ca asa era mai interesant. LUCIAN MITREA esti gelos?

Pai Andreiuta cat a mai plans si a mai parat suferinta pe la Maruta cand lumea vuia de scandalurile iscate de tine cand mergeai la agatat vedete?

Cand promiteai tu fetelor ca le faci artiste? Nu venea Andreea  sa declame sus si tare ca esti cel mai tare iubit din parcare? Venea.

Asa ca ai putea fii mai ingaduitor cu iesirile din peisaj ale sotiei. Concurenta e mare si tot vin fatuce din urma gata sa fie lansate.

Andreea Banica daca tot ai saminta de scandal, cine stie nu ne anunti ca divortezi si tu prin vara? In orice cuplu mai intervin si certuri dar voi suntenti in vizorul public si voua vi se cere un altfel de comportament. Sau doar vi se cere dar voi nu vreti?

Mai oameni buni, ori mai scoateti un hit ori o dati pe scandaluri a la familii de artisti ce se impaca se despart si tot asa. Are si Maruta ceva de castigat, ceva la asta?

Cate emisiuni pe Happy-lica vei face cu Andreea si Lucian? Hai ca sunteti prieteni.

Mai bine ascultati, se aude"LOVE IS IN THE AIR..."


Andreea Banica feat. Allexinno & Starchild - Electrified - Bailamos (Club mix)

Comentariile sunt inchise