Monica, Ex CANDY, intre indatorirea de parinte singur si muzica religioasa

Monica de la ex CANDY este o mama singura dar asta nu o impiedica sa faca si muzica. Dupa ce a stat pe bara mult timp, Monica s-a apucat de muzica religioasa.

Nu e muzica bisericeasca. Va spun sa aveti mai multa grija de sufletul vostru. Sa va ganditi ca sufletul va parasi aceste locuri zbuciumate si va calatori. Asa grait-a Monica.

Ce face mai nou Monica? Se pregateste de lansarea unui hit cu influente gospel. Poate va avea succes si la cei din afara bisericilor. Monica se mandreste cu al ei copilas care ii mosteneste  dragostea pentru muzica.Copilul are si preferinte muzicale si danseaza la auzul refrenului Ai I ia let it rain. Copii in ioncenta lor ne transmit forta si asa se intampla si in acest caz. Monica se simte pregatita sa faca fata in continuare greutatilor vietii pentru ca are un motiv: copilul.

O da ploaia va spala lacrimile mamicii Monica si o va ajuta sa mearga inainte.Chiar daca si-a schimbat stilul muzical se spune ca este loc sub soare pentru fiecare gen muzical si pentru orice artist. Chiar si pentru cei care nu au nici o treaba cu muzica si se folosesc de alte atuuri. Cum ar fi fusta scurta, care are menirea de a grabi succesul. Si cit mai multa piele la vedere.

Accentul se va pune pe silicoane, extensii de par, gene false si o bogata activitate sociala. Cit mai multe evenimente si atentie mare mare focalizata pe carduri, portofele si masini. Numai cine nu isi doreste mult sa devina vedeta nu reuseste. Totul se va invarti in jurul dorintei tale de a fi vedeta.

Poate ajuta si rugaciunile, Ce zici Monica? Sau poate mai pozezi inca o data in revista cu iepurasi, faimoasa revista de si pentru barbati? Sau asta contravine preceptelor bisericesti.?