Mirela Boureanu Vaida biografia unei vedete insarcinate in 2012

De ce Mirela Boureanu Vaida insarcinata?

Pentru ca intr-un interviu recent Mirela Boureanu Vaida, gazda emisiunii "Mireasa pentru fiul meu" spera sa ramana insarcinata in 2012.

Vedeta a declarat: "E adevarat ca sunt extrem de ocupata si ca, in ultimele luni, nu ajung acasa sa dorm si sa-mi schimb hainele... Implinesc varsta de 30 de ani in martie si simt acut criza varstei. Am de gand sa incerc!"

Despre sotul Mirelei, Alexandru Vaida, lumea stie foarte putine, mai toti prezentandu-l ca fiind un om de afaceri. Alexandru este chiar cel mai mare "critic" al Mirelei. Atunci cand are timp, acesta îi urmareste prestatia pe "sticla" si raspunde prompt ori de câte ori vedeta îl solicita pentru un sfat.

MIRELA BOUREANU BIOGRAFIE SCURTA

Mirela Boureanu Vaida s-a nascut pe data de 16 martie 1982 la Iasi si inca de mica a fost atrasa de muzica, ascultand si fredonand cu placere orice cantec pe care il auzea.

Studii universitare:
Wiki Mirela Vaida sotul si copii
Poze Mirela Boureanu Vaida viitoare gravida?
2001-2005: Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti (media de licenta - 9,35)

Nativa a zodiei Pestilor, Mirela se declara o fire extrem de luptatoare si inovatoare.

Mirela Boureanu Vaida este solista vocala a Teatrului de Revista "Constantin Tanase" din Bucuresti.

Prezentatoare TV, s-a remarcat intr-o serie de spectacole, printre care "Pofta buna la Tanase", "Nevestele vesele", "Dai un ban, dar face". A mai jucat in "Broadway - Bucuresti" si in musical-urile "Chicago" si "Cabaret".

Sa o credem pe Mirela Vaida ca in 2012 chiar isi doreste sa ramana insarcinata? Sau este doar un articol de PR pur?

UPDATE: Si asa a fost sa fie.... Acum Mirela Vaida povesteste ca la primul copil a primit ajutor din partea sotului ei, care i-a usurat munca si astfel ea a putut sa se reintoarca pe sticla.

Mirela Vaida si-a luat ajutor în cresterea celor doi copii si a angajat o bona. Ceea ce a frapat-o foarte tare, moment în care a fost aproape de depresie, a fost cand dadaca i-a spus direct ca s-a cam îngrasat si ca ar trebui sa mearga la sala.