"MARINUS- Marin Moraru la ceas aniversar BIO

Inca din copilarie prietenii de joaca il alintau Marinus. Acum, Marinus este un actor iubit de public si de prieteni. Actorul este MARIN MORARU dar lumea il alinta tot ca in copilarie.

Nascut in Bucuresti la 31 ianuarie 1937 Marin Moraru a tinut casele de bilete multa vreme inchise atunci cand a jucat in "Nepotul lui Rameau de Diderot, ", "Asteptandu-l pe Godot" de S. Bececkett. Si rolurile din filme ne sunt vii in minte. Dar ce magistral  juca Marin Moraru in scheciurile de la emisiunile de divertisment alaturi de neuitatul Toma Caragiu.

 Marin Moraru nu a fost tentat sa intre in politica precum alti colegi de breasla. Slujeste cu drag scandura scenei. Inima ii este tinara. O singura mare suparare are Marin Moraru. Intr-un interviu acordat cu ceva vreme ziarului Adevarul, Maestrul declara:

Vulgaritatea a devenit normalitate. Este imposibil ca .eu sa traiesc in aceasta cloaca. Da Marin Moraru. Multa lume subscrie inca la vorbele dumneavoastra. Dar ce putem face? Da, sa mergem la teatru.

Si dumneavoastra de acolo de pe scena sa ne faceti sa ridem sa plangem sa respiram in acelasi timp cu dumneavoastra. Teatrul si actori ca MARIN MORARU ne pot face existenta mai suportabila un pic. da in aceasta cloaca in care ne zbatem.Totusi speranta moare ultima, iar  teatrul nu a murit! La Multi ani, MARIN MORARU! Sanatate si forta sa ai!
MAI POTI CITI