Maria Marcus intre o cariera stralucita militara si dragostea pentru arta

Fata de care va vorbesc, Maria Marcus , nu frecventeaza cafenele din Dorobanti, nu petrce ore-fara numar in saloanele de infrumusetare. 

Nu isi cauta iubiti printre oameni de afaceri, actori sau vedete.

Fata este serioasa si cred ca este realmente o rara avis printre fetele de varsta ei. Se numeste MARIA.
Marcus Maria. Nu ghiciti nimic? Ei bine pot doar sa va spun ca are si parinti faimosi. Cel putin taticul.

Tatal este SORIN MARCUS, un cunocut om de afaceri din Bucuresti, Daca  numele tatalui a mai fost amestecat pe vremuri in diverse scandaluri stiu.

Nu stiam de Maria, frumusetea de fata. Pai ar putea sa isi aleaga orice meserie de pe pamint si sa o tina zi lumina intr-un continu chef. Nu si Maria.

La doar 19 ani, sprijinita financiar de tatal sau , Maria a ales calea strainatatii. Cel putin pe toata perioada studiilor. Maria are privilegiul de a-si alege o cariera cu o specializare cel putin ciudata. Ciudata pentru fetele din Romania care in marea lor majoritate nu au un tel mai mare decat acela de a deveni modele, asistente tv, dansatoare sau cel mult iubite. Pai ce nu e si asta o meserie sa fii iubita unei vedete?. Trebuie doar sa dai peste un sarmant a la LIVIU VARCIU si esti pe jumatate rezolvata.

Sa va mai zic de Maria Marcus. Este proaspat admisa la Colegiul KING S dn Londra unde va avea ca si specializare diplomatia militara si de razboi. Imi vine in minte figura lui RHETT BUTLER din PE ARIPILE VANTULUI, dintr-o secventa celebra aceea cand SCARLETT suparata de refuzul lui ASHLEY arunca cu o vaza. IS THE WAR COMING? Asa suna replica insotita de un suierat aprig. Nu vine nici un razboi pe la noi.
cancan.ro - Fiica lui Sorin Marcus este singura romanca de la King's College
Dar Maria Marcus si-a ales o cale interesanta pentru o tinara domnisoara.Timpul liber pentru Maria inseamna organizarea unor evenimente studentesti si implicarea in diverse evenimente.

Si asta nu e tot. Pentru ca scoala este scumpa, chiar daca primeste bani de acasa, Maria a ales sa si lucreze.
Are un job intr-o galerie de arta.

Maria este o fata cu inclinatii spre frumos si cum arta este la rang de cultura in inima Londrei de ce nu? De ce nu? Dar dilema este ce se face Maria cand va termina studiile? Va lasa arta pentru mai tarziu cand isi va putea sa isi deschida chiar ea o galerie de arta.

Bravo, Maria Marcus! Esti floarea cu care s-ar putea face primavara printre elevele din Romania.Mult succes! Vrem sa mai auzim de tine!