Marea noastra cantareata Irina Loghin isi aniverseaza in curind 50 de ani de cariera

Trecut-ar anii! Irina Loghin, cantareata de muzica populara nascuta la 19 februarie 1939 isi va sarbatori 50 de ani de cariera printr-un spectacol grandios la Sala Palatului in Bucuresti pe 1 martie 2012. Pana atunci, artista este plecata intr-un turneu in strainatate.

Irina Loghin este neobosita. Canta, face sport, arata impecabil si isi gaseste timp pentru familie si pentru mult iubitul caine lup care o insoteste cu drag in plimbarilr prin Cismigiu.

Irina Loghin va avea alaturi in spectacolul aniversar pe : Irinuca Loghin, fiica ei, fiul "adoptiv" Fuego,  Benone Sinulescu ,prietenul si colegul de breasla de o viata si Andra. Nu vor lipsi nici Lautarii de la Clejeani.

Se anunta un spectacol de succes care va incununa cum se cuvine cariera cantaretei Irina Loghin. Mi se pare admirabil ca doamna Irina face ce face si ne mentine viu interesul pentru  cantecul popular. Ajuta la promovarea tinerilor cantareti de muzica populara. Si ne face sa nu ne uitam zestrea noastra de folclor. Folclorul romanesc , unic care a devenit sursa de inspiratie si pentru cantaretii de peste hotare.

Sa-i spunem in avans pentru 19 februarie La multi ani! Doamna Irina Loghin! Si nu uitati sa va procurati din timp biletele pentru spectacolul aniversar al Irinei Loghin.


Irina Loghin - Roata Vietii Youtube