Loredana Groza - poza tobosarul la bustul gol

Clubul Barletto din cartierul zona Tei din Bucuresti  a fost in acest week-end scena unui show incendiar.

De ce incendiar? Nu e un cliseu deoarece a fost cuvantul potrivit ce a descris atmosfera vineri seara.

Lory, alias Loredana Groza sotioara marelui Boncea ce facea si desfacea destine in PRO-TV, fina  lui Floriiiiinnnn Calinescuuuu. uita cred ca are o fiica adolescenta. Elena de 15 ani. Cred ca nu i-a prriit vacanta sau duce dorul inca unui shooting in Play-Boy.

Altfel nu imi imaginez de ce si-a pus tobosarul sa ramana la bustul gol? Pentru a dezmorti caloriferele din club sau pentru a inlocui lipsa energizantelor de la bar? Si vai gestul tobosarului care nu a facut decat sa urmeze ordinul sefei, ca unde e ordin cu placere, a creat isterie.

Isterie? Pai oamenii care inca mai protesteaza imboscanati in piata ce sa faca? Glumesc. Mi se pare un gest deplasat ce ai facut tu Lory! Daca tot vrei o promovare a la Lady Gaga macar fa-o cum trebuie!

Las-o pe Andreea Banica sa isi fluture fusta ei ii sade mai bine.La vara pe 10 iunie vei implini 40 de ani. Sa fie vorba de criza femeii sau a cantaretei Loredana? Si scenele de la Vocea Romaniei cand iti dadeai ochhii peste cap facindu-i ochi dulci unui concurent ce sa insemne?

Ori esti in criza , ori esti in totala pana de inspiratie. Sau asta vrea publicul din cluburi? Bere, vodca si energizante plus multa piele dezgolita? Sa ne asteptam ca la urmatorul concert din Barletto unde bag seama banisorii curg fara numar,sa te dezbraci chiar tu?

Dupa multe pahare de tequilla limbile se incing si devine si foarte cald sau frig. Si ori mai dai pe gat un pahar ori mai vezi un bust dezgolit. Ce frumos canta Loredana si Trupa Agurida! Credeti?

Get Adobe Flash player
Loredana a cântat LIVE cu fiica ei, piesa "Extravagantza"
MAI POTI CITI