Iuliana Matei La La Band - Poze FaceBook

Iuliana Matei  este noua membra LaLa Band incepand din sezonul 2 al serialului "Pariu cu viata"!

Iuliana Matei va fi noua membra a trupei LaLa Band incepand din sezonul 2 al serialului "Pariu cu viata”, care va incepe din 6 februarie, in fiecare luni de la 20.30, la PRO TV.

Cora este un personaj cheie care va crea multe obstacole pe care va trebui sa le infrunte iubirea dintre Ioana (Alina Eremia) si Andrei (Dorian Popa).

In urma participarii la castingul din 2010, Iuliana Matei care in prezent are frumoasa varsta de 21 de ani, a fost selectata sa faca parte doar din figuratie.

Incepand din 6 februarie, Iulianei Matei i se va permite sa-si dezvolte si calitatile de actrita in serialul Pariu cu viata, dar in acelasi timp, si de cantareata, ea fiind noua membra a trupei La La Band.

Poze Iuliana Matei La La Band
Biografie Iuliana Matei

Tanara in varsta de 21 de ani din Braila face parte din cei 30.000 de oameni care au participat la casting in decembrie 2010 pentru un rol in "Pariu cu viata”.

Originara din Braila,Iuliana Matei a urmat cursurile de canto la scoala de muzica Crina Mardare, dorindu-si din frageda copilarie sa devina o actrita si o cantareata cunoscuta.

Iuliana a fost aleasa sa faca figuratie in urma castingului, iar acum face un pas in fata si poate spune ca isi indeplineste visul, acela de a deveni actrita.

Si a NU se confunda cu o alta Iuliana Matei, mai vedeta!

Cu Iuliana Matei, o frumoasa bucuresteanca ce s-a lansat in paginile ziarului Libertatea, la rubrica Fata de la Pagina 5, pe 11 februarie 2008, si care a castigat  concursul Sport.ro, "tara, tara, vrem inaintase".

Alta vedeta, alta "mancare de peste".
MAI POTI CITI