Giulia Anghelescu insarcinata interzis în vila lui Huidu - POZE

Inainte sa va aratam cateva poze faine cu Giulia Anghelescu (viitoare Huidu), vrem sa disecam un pic un mic "scandal" monden ce graviteaza ca un cancan de prost gust in jurul vedetei.

In primul rand Giulia Anghelescu este insarcinata.

Giulia Anghelescu este insarcinata cu viitorul sot, Vlad Huidu.

Dupa patru ani de relatie, Giulia Anglelescu si Vlad Huidu s-au hotarat sa se casatoreasca, usor grabiti din pricina sarcinii cantaretei.

Giulia a fost ceruta de sotie de Vlad, la Paris, iar aceasta a acceptat cu mare bucurie. S-au logodit in secret, in 2011, iar artista poarta pe deget inelul primit de la viitorul ei sot.

Problemele incepa sa apara de acum.

Se pare ca Serban Huidu nu o are deloc la inima pe viitoarea lui cumnatica, solista Giulia Anghelescu, si e atât de pornit împotriva ei, încât apropiatii lor sustin ca îi interzice sa-i treaca pragul vilei din Cotroceni.

Carcotasul Serban pare resemnat cu relatia dintre fratele sau si Giulia, însa nu vrea sub nici o forma sa o primeasca în vila lui din Cotroceni.

Giulia este însa acum mult prea preocupata de venirea pe lume a fetitei, ca sa mai puna la suflet rautatile de gradinita ale lui Serban.

"Ce e între noi si ce e în familia noastra va ramâne doar acolo, iar relatiile sunt absolut normale. Nu exista comploturi în familia Huidu", a declarat Giulia Anghelescu pentru emisiunea „D Paparazzi" (Kanal D).

Giulia Anghlescu poze blog
Giulia Anghelescu 2011

Giulia Anghelescu, DJ-ita ProFm, este insarcinata insa, ai pune pariu ca nu e asa. Nu numai ca nu are burtica, dar a si slabit doua kilograme.
MAI POTI CITI