Dana Nalbaru- Hi-Q - si Tangerine Tango

Dana  Nalbaru este fosta si actuala solista a trupei Hi-Q. Dana este sotia actorului Dragos Bucur cel a carei voce o auzim in reclamele de la Radio Kiss.

O familie frumoasa ce are si o minune blonda - Sofia, care poate concura oricind la capitolul frumusete cu copii ale vedetelor hollywoodiene. Dana Nalbaru si-a facut ordine in viata. Are o familie reusita, mai nou este si femeie de afaceri, si-a deschiso cafenea. S-a mutat din Bucuresti de dragul Sofiei, pentru ca fetita sa se poate bucura de o curte, si animalute.

Dana Nalbaru vrea sa revina in 2012 si in muzica alaturi de colegii de trupa de la Hi-Q. Cine nu fredoneaza si acum "inima mea. a ramas la tine..."

Dana Nalbaru a fost si este o femeie frumoasa ce a figurat in trecut in topul femeilor sexi, avind admiratori precum celebrul Marius Tuca. Dana Nalbaru ne da tonul in materie de trenduri la tunsori si culori vedeta.


In 2012 se poarta culorile tari si tunsorile Pixie. Poate de aceea Dana Nalbaru poarta culoarea 2012 numita Tangerine Tango, in fapt un derivat al acestei culori.

Vom avea o vara fierbinte, cu fete si femei nebunatice roscate si tunse periuta. Iar Dana de la Hi-o ne va incinta cu noi hituri.Parca vad  la mall si pe plaja o multime de roscate care mai de care.

In sensul ca la noi, romancele considerate a fi printre frumoasele lumii, vezi Catrinel Menghia, Diana Dondoe, Elena Baguci, sau nou intrata in top Madalina Ghenea vor sa poatre ce se poarta. Indiferent daca iti sta bine roscata te faci roscata.

Dar nu toate suntem inzestrate cu un ten care sa se preteze la culoarea roscat. De aceea e bine sa admiram dar sa purtam ceea ce ne sta bine.

Dana Nalbaru, este roscata in 2012. A fost si blonda si practic ea este o frumoasa si o sensibila, e normal sa fie un trend-setter.


Europa FM LIVE: Hi-Q - Un minut