Treceți la conținutul principal

Cuplul Laura Cosoi si Andrei Maria alias Smiley, banii sau dragostea

Blonda cu trup de balerina, actrita si dansatoare Laura Cosoi si al ei parener si iubit Smiley ne dau lectii. Imbina dragostea si afacerile.

Faptul ca fac reclame, mai precis au realizat deja reclame la parfumuri  apartinind unor firme rivale nu a constitit motiv de discutii.

Cum ar putea fi cand prin eforturi comune au bagat la pusculita o gramada de banisori?

Laura Cosoi a promovat parfumul By Marcel al celor de la Oriflame iar Smiley a punctat pt parfumul Perfect Strenght al celor de la Avon.

Laura nu s-a necajit ca al ei iubit a avut pentru aceasta reclama o frumoasa poloneza alaturi.

Ce loc sa aiba gelozia intre doi oameni care traiesc impreuna de 4 ani si care tocmai s-au mutat in casa lor o vila cocketa in acest sfirsit de an? Banul bate orice sau aproape orice.

Sunt frumosi si harnici Laura si Smiley cum aduna banuti precum furnica si greierasul. Totul pentru bunastarea personala a lor si a familiilor lor.

Smiley o rasfata pe Laura Cosoi pentru ca a invatat sa cistige bani si mai nou e si cumpatat. A facut bani din reclamele la Cosmote la care adaugam si banii  din concursul Vocea Romaniei.

Mereu se vor gasi circotasi sa critice activitatile celor doi dar pina una alta ei isi vad de treaba si de viata lor. Sunt unul din cele mai reusite cupluri din show-bizz-ul romanesc

Nu ma dau in vint dupa parfumurile de la Avon sau Oriflame dar marturisesc ca ii admir pentru tenacitatea de care dau dovada.

Atit in dragoste cit si in afaceri.

Laura Cosoi promovează parfumul "By Marcel", de la Oriflame, la preţul de vânzare de 70 de lei
 Bravo pentru Laura si Smiley!