"CRUDU" egal CRUDA si Combinatiile a la Bomba cu Madalina Pamfile

Urmand calea ce i-a fost deschisa de mentorul ei Bianca Dragusanu, Daniela Crudu cea mai asistenta tv dintre asistente, dupa plecarea Biencutei si a seraficei Marina Dina, s-a apucat sa fabrice "bombe sexuale".

Doar experienta ei in ale sexului vorbeste de la sine. Nu va aduceti aminte cum se lauda Daniela ca partenerii ei intra la categoria fara numar?

Concurenta este mare si asa Daniela s-a gandit sa ii gaseasca un prieten colegei ei mult mai novice si chiar mai cruda ca ea. Nu a avut de a face cu miliardari  ca tine, nu s-a plimbat cu avionul personal ca tine Daniele dar Mada promite. Are potential fata asta.

Si-a facut intrarea in show-bizz la bratul unui primar si noi am lacrimat un pic la auzul povestii triste de viata a Madalinei, cea care a fost parasita de mama din frageda pruncie. Dragos Firtulescu, prieten cu Mihai Costea de la Sreaua , noua achizitie a Danielei are toate sansele sa devina prietenul Madalinei Pamfile.

Madalina a facut prima deschiderela fotbalist. Sfatuita de Crudu, Daniela i-a trimis  fotbalistului o inimoara rosie de plastic gandindu-se ca se apropie Ziua Indragostitilor. Si doar nu vreti sa ramina tocmai ea fara partener.

Si miscarea a fost perfecta din moment ce fotbalistul a facut ochii mari la citirea mesajului ce insotea inimioara: Ai sa vezi ce vei pati cand ma voi apropia de tine.

Vai deja Madalina a repetat dansul "Ce ti-as face de te-as prinde" a lui Telo. S-au intilnit si deja idile este "IN PROGRESS"

Vibrant de emotional ,nu? Sa nu va mirati daca la vara , Madalina Pamfile isi va lua si bacul cu o nota mare. Se va gasi un "Irinel" sa o invete limba franceza. Da-i bataia Madalina si nu dispera. Exista viata si dupa un esec la bac. Ai in fata exemplul viu al Danielei care se descurca mereu. Numai . ia-o usor. Nu esti obisnuita cu pahar dupa pahar de votca, energizante, si sampanie fina.

Am vazut ca a nostra juna Madalina da semne de oboseala. O fi, Doamne usor sa stai in creierii noptii pe un scaun sa te batai, si sa zimbesti tamp? Si mai apoi sa faci turul cluburilor? Nu, recunoasteti cui i-ar mai arde de scoala cu un asemenea program de munca?

Vezi sa nu intri in depresie, Madalina Pamfilie! Nu imi fac griji se va gasi cineva sa se ocupe de terapia ta si pina la vara , vrem sa te vedem pe plaja de la Mamaia.


Greu e sa iti faci drum in lumea televiziunii! Noroc cu prietenii care te ajuta. Si "viepsea" Vanessa a lui Ogica e la panda!

MAI POTI CITI