Candice Swanepoel si viata sentimentala a unui ingers Victoria S Secret

Candice Swanepoel are acelasi iubit de la virsta de 17 ani si totusi in acest sfirsit de an a fost vazuta in compania frumosului Leonardi di Caprio.

Este o fata dulce, foc de frumoasa si are si un nume de bomboana ingenua.


Candice Swanepoel este un fotomodel care lucreaza pentu Victoria s Secret. A jucat si in Transformers 2 dupa ce Megan Fox o alta frumoasa a fost nevoita sa plece in urma jignirilor pe care le-a adus regizorului. Vorba romaneasca: Nu este pentru cine se pregateste, e pentru cine se nimereste.

Blonda Candice e hotarita sa isi faca un nume in lumea filmului si de aceea mai pragmatica fata joaca tare, A lasat-o pe rominca Madalina Ghenea cu ochii in soare.

Background-ul ei s-a dovedit a fi mai puternic. Ce probleme ar putea avea o frumusete ca ea? Ne spune chiar Candice. :Cred ca este mai greu sa iti dai intilniri cind esti ingeras, mai ales ca oamenii nu reusesc sa treaca peste faptul ca suntem modele si sa vada cum suntem noi in realitate si nu cum aratam.

Adinca cugetare! Greo o fi sa te duci pe la saloane si sa te ingrijesti sa te relaxezi in compania familiei si a prietenilor. Nu sunt ironica no o cunosc pe Candice dar stiu ca pe meleagurile americane fetele superbe stiu ca trebuie sa trudeasca din greu pt a face bani si pt a ramine in top.E vorba de competitie. Aloo, Sanziana Buruiana se aude? Pai pe cine ati vota voi intr-un top sau intr-un partid al blondelor? Ei a fi model de top nu e chiar asa cum crede lumea nu? Ar spune nea Matache de la mezeluri.MAI POTI CITI