BIOGRAFIE ALEXANDRA STAN - POZE WIKI ALEXANDRA STAN

Scurta Biografie Alexandra Stan, cateva poze grupate intr-un colaj video, ca tot este pe val in acest moment.

Si... nu, Alexandra Stan nu este noua Inna.

Intre Inna si Alexandra sunt desigur asemanari, dar si multe deosebiri. Ambele vedete sunt "produse" de showbiz diferite.

Alexandra Stan WIKI

Alexandra Stan s-a nascut la data de 10 iunie 1989 in Constanta.

A urmat studiile la Liceul Teoretic Traian din Constanta si este studenta in anul II la Facultatea de Management Andrei Saguna.

Alexandra Stan si-a descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de trei ani, muza ei fiind mica sirena Ariel, din celebrul desen animat.

Intrarea in industria muzicala din Romania a fost posibila datorita baietilor de la MAAN Studio (Marcel Prodan si Andrei Nemirschi).

În 2009 a lansat piesa „Lolipop” ca prim single, acesta introducand-o pe piata muzicala din Romania, videoclipul fiind unul controversat si comparat cu un One Hit Wonder, în 2010, aceasta a lansat cel de al doilea single „Mr. Saxobeat”

`Mr Saxobeat` continua sa faca furori in Europa si in America. In State, `Mr Saxobeat` a stationat cinci saptamani pe locul 1 in Billboard Hot Dance Airplay, un record pentru un artist roman.

La finele anului 2011, pe posturile de radio s-a lansat cel de-al patrulea single Alexandra Stan, un featuring impreuna cu Calprit, intitulat Million.

Pe scurt WIKI Alexandra Stan:

Nume: Stan
Prenume: Alexandra
Data Nasterii: 10 iunie 1989
Locul Nasterii: Constanta, Romania
Nationalitate: Romana
Studii: Liceul Teoretic „Traian” din Constanta, Facultatea de Management „Andrei Saguna”
videotags: alexandra stan poze, alexandra stan lollipop, alexandra stan show me the way, alexandra stan wikipedia, alexandra stan versuri
MAI POTI CITI