Biografie Ana Brenda Contreras "Suflet vandut" - VedeteBlog

duminică, 8 aprilie 2012

Biografie Ana Brenda Contreras "Suflet vandut"

Scurt Wiki Ana Contreras

Nume real: Ana Brenda Contreras

Locul nasterii: Río Bravo, México

Data nasterii: 24.12.1986 (25 ani)

Ocupatie: Actrita de telenovele, cântareata

Zodia: Capricorn

Ana Brenda Contreras Biografie Blog Vedete

Biografie filmografica Ana Brenda Contreras


La que no podía amar (Serial TV) (2011)  - Ana Paula Carmona
Teresa (Serial TV) (2010) -  Aurora Alcázar
Cabeza de buda (2009) -  Invitada 2
Sortilegio - Predestinati (Serial TV) (2009) - Maura
Divina confusión (2008) - Bibi
Juro que te amo (Serial TV) (2008) - Violeta Madrigal
Barrera de amor (Serial TV) (2005) - Juanita

La varsta de 15 ani, Ana Brenda Contreras s-a mutat in Mexico pentru a participa la un reality show, Pop Stars, unde a fost finalista si a devenit una dintre membrele formatiei T'detila, inregistrand albumul cu acelasi nume.

Iar in 2003 a intrat in "Center for Arts Education Televisa" pentru a studia actoria.

In 2005, a participat la castingul pentru telenovela Barrera de Amor, interpretand rolul Juanitei (Juanita).
Ana Brenda Contreras Wiki Vedete

Ana Brenda si-a gasit fericirea în bratele lui Julio dupa relatia de trei ani pe care a avut-o cu actorul de telenovele Alexis Ayala (“Barrera de amor”, “Împotriva destinului”). 

Ana Brenda Contreras si Alexis s-au despartit fara mare tam-tam în 2009, declarând la vremea respectiva ca vor ramâne prieteni.

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu